trouwlocatie-in-utrecht
Date:december 02, 2013

Trouwlocatie: Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver is dé perfecte trouwlocatie in Utrecht voor uw sfeervolle huwelijksfeest! Het gerenoveerde restaurant is bijzonder, authentiek en sfeervol: door de authentieke kenmerken van de boerderij te combineren met een moderne inrichting heeft het restaurant een bijzondere en unieke ambiance. Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en de gezelligheid van Restaurant Zuiver zijn de ingrediënten voor uw onvergetelijke huwelijksdag.

Deze combinatie maakt Restaurant Zuiver tot een unieke trouwlocatie in Utrecht met een prachtige uitstraling. Het team van Restaurant Zuiver doet er alles aan om uw huwelijksfeest tot in de puntjes te verzorgen: van een op maat gemaakte offerte tot een heerlijke bruidstaart en van ontvangst met Prosecco tot een intiem culinair diner met uw daggasten. De ligging van Restaurant Zuiver is ideaal voor uw trouwfeest. Gelegen nabij de A2 is de locatie voor iedereen goed te bereiken.

Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere trouwlocatie? Kom dan een kijkje nemen bij Restaurant Zuiver. Kijk voor meer informatie op onze site www.zuivergastvrij.nl, mail naar utrecht@zuivergastvrij.nl of bel 030 23 83 233.