trouwlocatie-in-utrecht
Date:december 05, 2013

Trouwlocatie: Kasteel Cammingha

Kasteel Cammingha is met recht een van de meest bijzondere trouwlocaties in Utrecht. Dit kasteel dateert uit 1395 en heeft ruim 600 jaar dienst gedaan als woonhuis. Sinds eind 2013 is Kasteel Cammingha een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik.

Kasteel Cammingha is een prachtig kasteel dat sfeer, romantiek en geschiedenis uitstraalt. De mooie tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de trouwzaal maken Kasteel Cammingha tot een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht. Kasteel Cammingha wordt voor huwelijken vaak verhuurd in combinatie met De Landgoederij, dat zich direct naast het kasteel bevindt. De Landgoederij is een  trouw,- en feestlocatie gevestigd in een oude gerenoveerde boerderij die ondanks de moderne uitstraling de sfeer van authenciteit ademt.

Denkt u eens in: terwijl uw gasten u opwachten op het terras maakt u een spetterende entree vanaf het water. Vervolgens vindt in de romantische Kromme Rijnzaal de trouwplechtigheid plaats. Aansluitend kunt u het glas heffen in de kasteeltuin en romantisch dineren in de kelderzaal van het kasteel of een van de grotere ruimtes in De Landgoederij. ’s Avonds barst het feest los in De Deel (feestzaal van De Landgoederij) en beleven u en uw gasten een avond om nooit meer te vergeten!

Wilt u de unieke ambiance van Kasteel Cammingha zelf ervaren? Het salesteam staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor meer informatie, mail naar info@kasteelcammingha.nl of bel 030-7440056.

Voor een sfeerimpressie van deze prachtige trouwlocatie in Utrecht verwijzen wij u graag naar onze impressiefilm.