trouwlocatie-in-utrecht
Date:december 01, 2013

Trouwlocatie: Down Under

Altijd al willen trouwen op het strand? Met uw voeten in het zand feesten tot in de late uurtjes? Dat kan bij Down Under! Down Under staat bekend als één van de mooiste trouwlocaties in Utrecht. Sfeervolle ambiance, gastvrije service, een echt zandstrand en een spectaculair uitzicht over de Laagravenseplas, meer kunt u zich als bruidspaar niet wensen!

Down Under is een multifunctionele locatie met een prachtig ingericht restaurant, een beachclub en verschillende zalen. U leest het goed… voor een geweldige beachclub als trouwlocatie hoeft u dus niet meer naar de kust te rijden! De beachclub van Down Under biedt alles wat u van een strandtent mag verwachten. Een ontspannen sfeer, een zandstrand, loungebanken en uiteraard heerlijke hapjes en drankjes.

Down Under is de perfecte trouwlocatie in Utrecht voor bruidsparen die op zoek zijn naar een mooie en unieke ervaring! DJ in de beachclub, tropische hapjes en drankjes en een geweldig feest. Zelf de strandsfeer proeven? Bel 030 287 7777, mail naar sales@downunder.nl of klik hier.