trouwlocatie-in-utrecht
Date:december 03, 2013

Trouwlocatie: Restaurant Belle

Restaurant Belle is een bijzondere trouwlocatie in Utrecht gevestigd in het pittoreske Oud-Zuilen. In combinatie met het naastgelegen kasteel Slot Zuylen en het Kerkje heeft u heel veel mogelijkheden om uw huwelijksdag in te vullen. U kunt trouwen in het kasteel Slot Zuylen en uw huwelijk kerkelijk in laten zegenen in het Kerkje te Oud Zuilen. Vervolgens kunt u met uw gezelschap een rondvaart maken over de rivier de Vecht in Utrecht en aansluitend uw receptie, diner en/of feestavond houden in Restaurant Belle. Een overnachting in het unieke naastgelegen Logement Swaenenvecht maakt deze bijzondere dag helemaal compleet op deze prachtige trouwlocatie in Utrecht.

Restaurant Belle is een restaurant gelegen in een pittoresk gebouw met uitzicht op de Vecht. Het ligt onder de rook van Utrecht, maar je waant je door de unieke groene ligging in een landelijke omgeving. Het restaurant beschikt over twee zalen met hun eigen unieke eigenschappen. Voor ieder wat wils bij deze pittoreske trouwlocatie in Utrecht! Sfeervol, authentiek en romantisch zijn de kernwoorden die de ambiance van deze zalen omschrijven.

Restaurant Belle is aangesloten bij de NTBO en draagt vol trots het Keurmerk Trouwen. Dit keurmerk wordt gegeven aan professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven binnen de trouwbranche. Wij geven u met veel plezier een rondleiding in Restaurant Belle zodat u de sfeer en ambiance zelf kunt ervaren. Kijk voor meer informatie op www.restaurantbelle.nl, mail naar info@restaurantbelle.nl of bel 030 2441790