trouwlocatie-in-utrecht
Date:december 04, 2013

Trouwlocatie: De Landgoederij

Op een rustieke, groene locatie aan rivier Kromme Rijn in Bunnik vindt u De Landgoederij. Een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht. Deze  trouwlocatie is gevestigd in een oude, recentelijk gerenoveerde, boerderij . Een prachtige locatie waar de authentieke kenmerken en indeling van de boerderij bewaard zijn gebleven. Door een moderne twist te geven aan de authenticiteit van de oude boerderij is De Landgoederij een van de bijzonderste en mooiste trouwlocaties in Utrecht.

Vanwege de ruim opgezette locatie is er heel veel mogelijk bij en in De Landgoederij. Uw entree maken vanaf het water, terwijl wij uw gasten ontvangen op het mooie groene terras? Geen probleem! Na een feestelijke receptie kunt u op deze trouwlocatie dineren op het terras of in een van de zalen om vervolgens de avond af te sluiten met een onvergetelijk feest in De Deel, de grote zaal van De Landgoederij. De Landgoederij is een trouwlocatie in Utrecht die voldoet aan al uw wensen.

Bij De Landgoederij ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is. De Landgoederij bezorgt u en uw gasten een dag of avond om nooit meer te vergeten. Van sales tot uitvoering, ons gastvrije team staat voor u klaar om u alle zorg uit handen te nemen! Tel daar het ruime eigen parkeerterrein (200 eigen plaatsen), de prachtige terrassen, de kasteeltuin en de romantische omgeving op, en u heeft de perfecte trouwlocatie in Utrecht!

Wilt u zelf de sfeer komen proeven in De Landgoederij? Het salesteam staat voor u klaar om u een rondleiding te geven en om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor meer informatie, mail naar info@delandgoederij.nl of bel 030-2040542.